Begin van het begin

Welk begin, wat bedoel je? Begin van het mooie fijne weer, buiten eten, fijn je slippers aan. Gewoon een vakantiegevoel terwijl je geen vakantie hebt. Dat je denkt ah maakt niet uit, het is zo’n lekker weer. We gaan bbq-en! Of tuurlijk krijgen jullie een ijsje, oh je hebt er al 1 op vandaag, okay het is ook zo’n mooi weer. Jajaah dat is wat ik wil en velen met mij.
Ook is het de start van nieuwe plannen en ideeën. Nieuwe energie!
Dat is altijd fijn.
Ik ben mijn collectie bij werkaandemuur aan het bekijken en updaten.
Wat kan nog blijven, kloppen de teksten nog wel. Welke schilderijen kunnen er weg en wat komt er nieuw. Nieuwe schilderijen in de collectie is uiteraard goed bericht.
En met een kritisch oog naar je eigen werk te kijken, is noodzakelijk. Alleen niet zo gemakkelijk. Haha maar wat moet dat moet. Dus ik begin bij het begin. Of misschien is dit echt het begin van het begin. We zullen zien, vol energie ga ik aan de slag!

http://www.werkaandemuur.nl/index/131/nl/Petra-de-Kroon/works/6293

FullSizeRender-16