Februari is ’t nieuwe januari

Februari is het nieuwe januari! Een nieuw voornemen is het schrijven van een blog. En dit gaan opvolgen, zorgen dat er een ritme en regelmaat ik komt.                                                                                                                                                            Het is een nieuwe challenge. En die zijn er afgelopen jaar genoeg geweest. Maar hier is er weer een! Wel voor mezelf dus niet dat iedereen eraan mee gaat doen. Niet dat het niet mag, maar het is niet bedoeld als een challenge voor iedereen. Alhoewel dat best grappig zou zijn. Allemaal aan de blog! En schrijven maar. Wie weet tot wat het komt, en wat voor sublieme ideeën hieruit voortkomen. Ach laat ik maar bij mezelf houden, dat is al uitdagend genoeg. Dus aan de blog!  Een blogchallenge als ruggesteun, de stok achter de deur. Want hoevaak komt het juist niet uit, om te schrijven. En als niemand er iets van zegt of van vindt, waarom zou je dan. Maar nu is het anders. De stok achter is er. Duidelijk aanwezig. Niet dat die heel streng of hard is, maar wel rechtvaardig. Nee dat is een grapje. Maar wel een dagelijks bericht, met tips en adviezen om naar mijn eigen hand te zetten. Met het doel actie te ondernemen, en dat houdt in Schrijven! Nou dit was een eerste fris & fruitige start, tot snel! Fijne dag.petraDEKROON_wasco