Inspiratie

Geweldig de schrijfcursus.

Veel inspiratie voor een tekst te schrijven haal ik uit de krant. Een verhaal lijn, een typetje, een situatie. Ja echt, ik merk dat een stuk krant lezen weer tot inspiratie aanzet. En me net even weer anders laat denken, waarop ik volle vaart aan het typen slaag en allerlei verhaallijnen bedenk. Met deze mooie aanzet, onder genot van een kopje koffie en het krantje. Ach daar wordt ik al zo blij van. Ik zit nu in de puberfase (met de training dan hè) de 12-13 jarigen. Het grappige van die fase vind ik, dat het voor mijn gevoel nog kort geleden is, dit herinner ik me gewoon nog goed, terwijl het helemaal NIET kort geleden is. Het heeft dan toch meer indruk gemaakt dan de lagere school. Dat was écht alleen maar spelen, spelen. De overgang is natuurlijk giga, alles maakt enorme indruk. De onderwerpen die voor deze leeftijd belangrijk zijn hebben zeker wel meer diepgang en dat maakt het schrijven best moeilijk, maar ook zeker uitdagend.

hart diamant

Fijne dag !