Geboortekaart

Wat een prachtgeboortekaartje mocht ik weer ontwerpen. Nadat Melanie haar 1e geboortekaartje door mij had laten ontwerpen, kwam ze weer terug, bij mij. Ja hoe fijn is dat! Vol enthousiasme heb ik een ontwerp gemaakt. Stoere jongens op een bootje aan het vissen. Na wat kleine aanpassingen van de beesten en de kleuren wat helderder gemaakt te hebben. Was het kaartje klaar. Na de geboorte van hun kindje, kreeg ik al snel nog een mooie opdracht….het maken van een schilderij van het geboortekaartje. Dat is toch zo geweldig leuk om te maken, vooral in de wetenschap dat dit op het kamertje komt te hangen, de blikvanger wordt, het schilderij waar papa en mama altijd naar kijken. Echt serieus dit is Bijzonder. En dit maakt me echt heel blij, om mensen zoiets blijvendst en moois te kunnen geven. Want zo voelt het, bedankt!

Geboortekaartje boys op de boot. September 2016

Fijne dag!